Nieuws

Twee nieuwe teams bij BTN: Luini / Penninga en Immers / Van Werkhoven

De mannenselectie van Beachvolleybal Team Nederland is uitgebreid met twee teams: Leon Luini / Ruben Penninga en Matthew Immers / Mart van Werkhoven. Het totaal aantal atleten in de seniorenselectie van bondscoach Michiel van der Kuip komt daarmee op tien. De nieuwe bondscoach is momenteel in het Haagse Sportcampus Zuiderpark met zijn selectie hard aan het trainen ter voorbereiding op het nieuwe beachvolleybalseizoen.

Bron: volleybal.nl | 10-12-2021

Matthew Immers stopt per direct met zaalvolleybal

Slechts 2 wedstrijden in het nieuwe volleybalseizoen speelde Matthew Immers in het shirt van Computerplan VCN Heren 1. Tijdens de uitwedstrijd in Limburg liep de passer/loper een enkelblessure op en even later moest er een gedwongen keuze gemaakt worden tussen zaal- en beachvolleybal. Volleyinfo NL sprak Immers hierover.

Bron: volleyinfo.nl - Foto: Pim Waslander | 07-11-2021

Zilver voor Priem/Reinders en Immers/Penninga op 1* World Tour Apeldoorn

Twee Nederlandse duo's zijn tijdens de 1* World Tour in Apeldoorn op het podium geëindigd. Zowel Esmee Priem en Iris Reinders als Matthew Immers en Ruben Penninga veroverden het zilver. Nadine Everaert en Wies Bekhuis kwamen net te kort voor een medaille, zij werden vierde.

Bron: Volleybal.nl - Foto: Rudy Biekart | 12-09-2021

Immers/Penninga vijfde in Praag bij 2-sterren World Tour

Matthew Immers en Ruben Penninga hebben tijdens het 2-sterren World Tour-toernooi van Praag verloren in de kwartfinales van de Tsjechen Perusic en Schweiner. In hun eerste internationale evenement samen eindigen ze op de vijfde plaats.

Bron: Volleybal.nl - Foto: FIVB | 22-08-2021

Japans succes Eredivisie Beach in Almelo, 2e titel Immers/Penninga

De Eredivisie beachvolleybaltour 2021 in Almelo is ‘a wrap’. Spannende wedstrijden met internationale allure, Het Entertainmentteam dat eindelijk weer compleet was, het zonnetje dat zich ook weer liet zien.. Zomaar wat ingrediënten van een mooi weekend beachvolleybal in Almelo.

Bron: Volleybal.nl | 16-08-2021

MATTHEW IMMERS/RUBEN PENNINGA & ZUSSEN VAN DRIEL ZIJN DE BESTEN IN GRUN

Er gaat niets boven Groningen, zo bleek afgelopen weekend maar weer. De Eredivisie beach streek dit weekend neer in het hoge noorden, waar mooie en spannende wedstrijden zich in hoog tempo af wisselden. Matthew Immers/Ruben Penninga en Emi en Mexime van Driel staken boven al het volleybal geweld uit en gingen er met de titel vandoor.

Bron: Eredivisie Beach - Foto: Pim Waslander | 10-08-2021

Immers nieuwe partner van Penninga

In een eerder interview met Volleyinfo NL, midden augustus 2020, liet Matthew Immers weten zijn beachvolleybal carrière voort te zetten met Leon Luini. Slechts negen maanden later verruilt Immers, middenin de voorbereiding op het komende beachvolleybal seizoen, Luini in voor Ruben Penninga.

Bron: Volleyinfo NL | 25-05-2021

VOLLEYVLOG #7 || Matthew Immers

Volleyvlog #7 is live! Dit maal een dag in het leven van (beach)volleyballer Matthew Immers. Matthew laat een dag in zijn leven zien, waarin hij een beachvolleybal-, kracht- én zaalvolleybaltraining doet! Benieuwd? Bekijk de vlog nu op ons YouTube kanaal!

Bron: Volleyinfo NL | 05-03-2021

QUALIFIERS LUINI & IMMERS EXTEND VICTORIOUS RUN AT MONTPELLIER

Montpellier, France  – Leon Luini and Matthew Immers continued their victorious quest on Thursday. The 14th-seeded Dutchmen, coming in from Tuesday’s qualifications, delivered another big upset on the French sand to line up among the first four quarterfinalists at the 1-star FIVB Beach Volleyball World Tour Montpellier event.

Bron: FIVB - Foto: FIVB | 27-08-2020

Matthew Immers samen met Leon Luini naar NK King of the Court en NK Beach

Op het strand van Scheveningen zal komend weekend zowel het NK Beachvolleybal als King of the Court spektakel losbarsten. Matthew Immers gaat samen met zijn nieuwe partner Leon Luini beide uitdagingen aan. Wij spraken Immers hierover.

Bron: Volleyinfo NL | 20-08-2020

Bron: Zappsport | 01-09-2019

Bron: Omroep West | 16-10-2018

Net geen goud voor Matthew Immers (17) op Jeugd Olympische Spelen

DEN HAAG - Beachvolleyballer Matthew Immers is er net niet in geslaagd om goud te winnen op de Jeugd Olympische Spelen. Samen met zijn dubbelpartner Yorick de Groot verloor de 17-jarige Hagenaar woensdag in de finale van het Zweedse koppel Ahman en Helvig: 22-20, 21-15. En dus bleek zilver het hoogst haalbare in Buenos Aires.

Bron: Omroep West | 18-10-2018

E-mail verzonden